18
Mayıs
2024
Cumartesi
PERŞEMBE - ORDU

Perşembe'ye bin kişilik spor salonu

Perşembe'de yapımına 5 yıl önce başlanan bin kişilik kapalı spor salonu törenle hizmete girdi.

Ordu Valiliği Özel İdare Müdürlüğü kaynaklarıyla Dereiçi Mahallesi’nde 5 dönümlük arazi üzerinde yapılan kapalı spor salonunun açılışına kalabalık bir topluluk katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve halk oyunları gösterisinin ardından açılış konuşmasını yapan Ordu Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Çağlayan, halen plan aşamasında bulunan Karadeniz Oyunları’na talip olduklarını söyledi.

Son dönemde hızlı bir tesisleşme atağına geçtiklerini belirten Çağlayan, diğer ilçelerde tamamlanan veya inşaatı süren spor salonları olduğunu belirterek, "Karadeniz Oyunları’nı organize etmeye talibiz. Hedefimiz budur" dedi.

Uyuşturucu kullanma yaşının ilköğretim çağına kadar düştüğünü belirten Çağlayan, "Oysa bu çocuklarımızın, gençlerimizin enerjilerini spor salonlarına yönlendirmek zorundayız. Tesisleşmeye bunun için ağırlık verdik" diye konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Necati Öztürk, Perşembe Kaymakamı Uğur Turan ve Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkçı ise, salonun yapılmasında büyük emeği geçen Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu’na teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından salonun açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 17:25:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sercançankaya IP: 81.213.100.xxx Tarih : 11.09.2005 21:03:00
selam ben sercan ordu ılcesının yumrutas koylusuyum sıtenız cok gusel yumrutasın sıtesını acar sanız cok memnun oluruz aılecek basarılarınızın devamını dıler hemserılerıme selamlarımı soylerım