19
Mayıs
2024
Pazar
PERŞEMBE - ORDU

Savcı giderken hem ağladı hem ağlattı

Perşembe İlçesi’nde savcılık görevini sürdürürken Denizli’nin Güney İlçesi’ne tayini çıkan Kamil Altıntaş, ayrılırken hem ağladı hem ağlattı. Üç yıl boyunca Perşembe İlçesi’nde görev yapan ve bu süre içinde gerek kişiliği ve gerekse çalışmalarıyla kendini sevdiren savcı Kamil Altıntaş için, Perşembe Başsavcılığı tarafından veda niteliğinde bir iftar yemeği verildi. Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğü’nün sosyal tesislerinde gerçekleşen iftar yemeğine Kaymakam Uğur Turan, Perşembe Başsavcısı Yener Yavuz, Belediye Başkanı Selami Çakçı, daire müdürleri, okul müdür ve öğretmenleri katıldı.

Yemeğin ardından davetlilere hitaben bir konuşma yapan Perşembe Başsavcısı Yener Yavuz, Kamil Altıntaş ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Altıntaş’ın görevine bağlılığı ve sorumluluk anlayışını her zaman takdir ettiğini belirten Başsavcı Yavuz, kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi. Perşembe Kaymakamı Uğur Turan ise yaptığı konuşmada, Kamil Altıntaş ve ailesinin Perşembe’de bir iz bırakarak gittiğini, bunun her kamu çalışanı için mümkün olmadığını belirtti. Kaymakam Turan, "Kamil Altıntaş, ince ruhlu, gayet hassas ve nazik bir baba, gönül almak ve gönül okşamakta örnek bir aile reisi, eli öpülesi ananın hayırlı evladı, daima birleştirici, barıştırıcı, sevginin ve barışının sembolü oldu. Bize gurbet yoktur. Kamil bey yeni ufuklara yelken açacak. Esas olan hoş seda bırakmaktır. Bir daha görev yaptığı yere gönül rahatlığı ile dönebilmektir. Sayın Savcım bizde iz bırakmıştır. Onun gibi kaliteyi her zerresinde barındıran bir insanın dostu arkadaşı olmakta büyük onurdur. Ve emin olun ki, bu mekan ve zamanda sınırlı değildir. Ebediyen sürecektir" dedi.

Savcı Kamil Altıntaş da kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek bir veda konuşması yapmak istedi. Savcı Altıntaş, "Perşembe’nin benim hayatımda ayrı bir yeri var. Bu ilçeyi çok sevdim. Bu dostları tanımaktan oldukça mutluyum" derken, kendisini tutamayarak ağlamaya başladı. Bir süre konuşamayan savcı Kamil Altıntaş, gözyaşlarına engel olamadı. Salondaki
davetliler, savcı Altıntaş’ın ağlaması üzerine ayağa kalkarak hep birlikte onu alkışladı. Bu sırada yerinden kalkan Kaymakam Uğur Turan, Kamil Altıntaş’a sarılarak onunla birlikte uzun süre hüngür hüngür ağladı. Yemekte Kamil Altıntaş’a çeşitli hediyeler verildi.

perşembe
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2004 Cuma 11:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?