26
Mayıs
2024
Pazar
ULUBEY - ORDU
Belediye Sayfaları

Cesedi 20 gün sonra bulundu

ORDU'DA OTOMOBİLİYLE IRMAĞA UÇAN ŞAHSIN CESEDİ BULUNDU

Ordu'da otomobiliyle Melet Irmağı'na uçarak suda kaybolan şahsın cesedi olaydan 20 gün sonra balıkçılar tarafından denizde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, sevdiği kız uğruna girdiği cezaevinden çıktıktan sonra kız arkadaşını görmek için yola çıkan Fatih Türker'in (32) kullandığı otomobil dönüş yolunda, Ordu'nun Ulubey ilçesinin Durak köyünde virajı alamayarak Melet Irmağı'na uçtu.

Şahsın telefonlara uzun süre cevap vermemesi üzerine yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkan kazada, araç uçtuğu ırmaktan deniz polisi tarafından çıkarıldı ancak şahsa ulaşılamadı. Ordu İl Sivil Savunma Müdürlüğü, jandarma ve Samsun'dan gelen takviye ekiplerinin zodyak botlarla yaptığı çalışmalarından sonuç alınamayınca aramalardan vazgeçildi. Olaydan 20 gün sonra Melet Irmağı'nın denize döküldüğü yerde balıkçılar tarafından denizde bir ceset bulundu. Jandarmaya haber veren balıkçıların bulunan cesedin Fatih Türker olabileceği tahmini üzerine olay yerine ailesi çağrıldı. Cesedin bulunduğu yere gelen ağabeyi tanınmayacak hale gelen kardeşini kolundaki yara izlerinden teşhis etti. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerden sonra Fatih Türker'in cesedi Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ORDU'DA OTOMOBİLİYLE IRMAĞA UÇAN ŞAHSIN CESEDİ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 11:54:03
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 13:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yılmaz IP: 78.160.135.xxx Tarih : 22.11.2009 13:12:36

allah rahmet eylesin