19
Mayıs
2024
Pazar
ULUBEY - ORDU
Belediye Sayfaları

Özdemir Hamarat'ı ziyaret etti

Ordu'nun ilk kadın köy muhtarı Güldane Özdemir, AK Parti Ordu Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Mustafa Hamarat'ı ziyaret etti.


Ulubey ilçesinin Kumanlar köyünde 4 dönemdir muhtarlık yapan Harun Maden'den yaklaşık 200 oy farkla muhtarlığı alan Güldane Özdemir, TBMM'deki odasında ziyaret ettiği Milletvekili Mustafa Hamarat'a yeni görevinde başarılar diledi.

Erkek egemen bir toplumda yaşadığımızı, bir kadın olarak bu görevi en az erkek muhtarlar kadar yapabileceğime inandığını belirten Özdemir, "Buna köylülerim de inandı. Bana teveccüh gösterdiler, oy verdiler ve beni muhtar seçtiler. Kumanlar köyü için elimden gelen ne varsa yapacağım" dedi.


AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat da muhtar Güldane Özdemir'i seçilmesinden dolayı tebrik etti. Muhtarlığı döneminde kendisine 'pozitif ayrımcılık' yapılacağını ve destekleyeceklerini belirten Hamarat, "Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonuna seçildiğim bu günlerde bu ziyareti çok manidar buluyorum. Kumanlar köyü seçmenlerini hem genç hem de kadın muhtar seçtikleri için tebrik ediyorum" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 20:22:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?