26
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

5 yıllık hizmetler törenle açılacak

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, 5 yıllık süre içinde yaptıkları bazı hizmetlerin açılışını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler ve AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin’in de katılacağı törenle yapacaklarını söyledi.


Ünye Belediyesi olarak yaptıkları hizmetlerin birçoğunu vatandaşa iyi yansıtamadıklarını veya duyuramadıklarını belirten Arpacıoğlu, "Beş yıllık süre içinde yaptığımız hizmetlerin bir açılışı olsun istedik. Bu açılışı vatandaşımızla birlikte yapmayı düşündük. Cumartesi günü saat 12.00'de Cumhuriyet Meydanı’nda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın M. Hilmi Güler, AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin ile bölge milletvekillerimizin katılımıyla hizmetlerin açılışlarını yapacağız. Bu açılışımıza tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.


Açılışı yapılacak hizmetler şunlar: “Liman Arıtma Tesisi, Cumhuriyet Meydanı, Binicilik Tesisleri, sahil düzenleme, Kent Ormanı, 8 adet dinlenme parkı, 19 adet çocuk parkı, 500 bin metrekare yol ve alt yapı, Akkuş-Niksar Caddesi ve ayaksız köprüler.”

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 12:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?