26
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

61 çocuk erkekliğe adım attı

Ünye Belediyesi ve Fahri Çalışanlar Derneği tarafından organize edilen sünnet şöleni büyük ilgi gördü.

Her yıl geleneksel olarak yapılan sünnet şöleni yine Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Sünnet şölenine AK Parti Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili İdris Naim Şahin, Ordu Valisi Ali Kaban, Fatsa Kaymakamı M. Selman Yurdaer, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

61 çocuğun sünnet olduğu şölende konuşma yapan Ordu Valisi Ali Kaban," Fahri Çalışanlar Derneği çalışanlarını kutluyorum. Yaptıkları iş takdire şayan bir iştir. Bu tür organizasyonlar bizim kültürümüzün bir parçasıdır" dedi.

"Para insanı kendine köle etmemeli" diyen Milletvekili Şahin, "Para insanlar için bir araç olmalı. Onu biz yönetmeliyiz. O bizi kendine esir etmemeli. Eğer biz paraya hükmeder isek işte o zaman para değerlenir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından derneğe üye olanlara katılım belgesi verilerek, sünnet olan çocuklara protokol birer çeyrek altın ve uçurtma hediye etti. Halk oyunları ekiplerinin ve yöresel sanatçıların sahne aldığı şölene katılanlar eğlenceli bir gün yaşadılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 18:48:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?