27
Mayıs
2024
Pazertesi
ÜNYE - ORDU

Arpacıoğlu'na ziyaret

AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nu makamında ziyaret etti.


AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tavlı, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Çöp ve Şoförler Odası Başkanı ve Belediye Meclis Başkan Vekili Bekir Şimşek'in de katıldığı ziyarette bir konuşma yapan Başkan Ahmet Arpacıoğlu, "Milletvekilimiz Fatsa, bölgemizin meselelerinde bizlerin telefonlarına her zaman çıkıp sorunlarımıza çözüm buluyor. Bu vesile ile de bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi bu bir ekip meselesidir. Bu ekip seçim süresincede hiç bozulmadı ve bu başarıyı birlikte elde ettik. Güzel Ünyemizi el ele, gönül gönüle daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum" dedi.


"Biz bir takım oyunu oynuyoruz" diyen Milletvekili Eyüp Fatsa ise yaptığı konuşmada, "Hepimiz bu takımın farklı mevkilerinden sorumluyuz. Birlikte ülkemize, ilimize ve ilçemize hizmet etmenin gayreti içinde omuz omuza, yürek yüreğe, ortak bir mücadele veriyoruz. Yerel seçimlerde de gördük ki Ünye marka şehir olma yolunda, büyük şehir olma yolunda hızla ilerliyor. Alt yapıdan tutunda eğitimden sağlığa her alanda ilerlemesini sürdürüyor.

Düzenlemiş olduğu projelerini bir bir hayata geçiriyor. Yerel seçimlerde de vatandaşlar oyunu duygusal olarak kullanmadı, hizmetten yana kullandı. Biz de bunları yakından takip ediyoruz. Ünye büyük şehir olma yolundaki adımlarını da bir bir atmaya başlıyor. Mesela bugün 300 yataklı Ünye Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapılacak. Turizm meslek yüksek okulu yapılacak. Kız ve erkek öğrenci yurdu için hazırlıklar sürüyor. Çevre yolu bildiğiniz gibi hızla ilerliyor. Yani Ünye her yönüyle marka şehir olmaya devam ediyor" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 09:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?