22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÜNYE - ORDU

Bakan Hilmi Güler, Ordu'da

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı M. Hilmi Güler, Ordu'ya geçişinde Ünye ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, AK Parti milletvekili adayları Mustafa Hamarat, Hasan Karaoğlan ve partililer tarafından ilçe teşkilatı önünde karşılanan Bakan Hilmi Güler, ilçede belediyenin yaptığı çalışmaları inceledi. Bayramca Mahallesi'nde yapılan iki adet köprüyü inceleyen Bakan Hilmi Güler, geçen yıl 30 Haziran'da yaşanan sel felaketinde köprü ayaklarının tıkanması sonucu Ünye'nin sel suları altında kaldığını hatırlatarak, bundan dolayı mevcut köprülerin yıkılarak yerine ayaksız köprüler yapıldığını söyledi. Güler, "Yapılan işleri bir de yerinde inceleyelim istedim. Gayet güzel olmuş. Zamanla bu güzergahın sağında ve solunda oturma yerleri de olacaktır" dedi.

Belediye Başkanı Arpacıoğlu, Bakan Güler'i daha sonra Ünye sahilinde yapılan Atatürk Parkı'na, ardından da yapımına yeni başlanan Niksar Caddesi'ne götürerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Şu anda yapımı devam eden Niksar Caddesi'nin önceki halinin parke taştan olduğu, yeniden yapılacak halinin ise asfalt olmasının istenmesi üzerine Bakan Güler, "Karayolları Genel Müdürü ile görüşüp buranın asfalt olması için çalışacağım. Belediyelerin işi çok zor. Bakın alt yapı yapıyor fazla görülmüyor ama bir üst yapı yapsa, yani gül bile dikse herkes görür. Ancak biz iş gösterme meraklısı değiliz, biz memleket için çalışan insanlarız" diye konuştu.

Bakan Güler, Ünye ziyaretinin ardından Ordu'ya gitti.
iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2007 Cuma 09:56:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?