25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÜNYE - ORDU

Belediye binasını vermeye hazır

Ordu'nun Ünye ilçesi Tekkiraz Belde Belediye Başkanı Necdet Yılmaz, Ordu Üniversitesi'nin (ODÜ) beldelerinde fakülte açmaya karar vermesi halinde Belediye binasını ODÜ'ye devredeceğini açıkladı.


17. Turizm Festivali için Tekkiraz beldesine gelen AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ve beraberindekilerle birlikte Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler. AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz'ın tecrübeli ve bölgeyi iyi bilen bir belediye başkanı olduğunu ifade ederek, "Bu dönemde partimiz kadrosuna katılarak bu hizmetleri devam ettireceğinden dolayı mutluyuz" dedi.
Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz da belde de belediyecilik anlamında bu güne kadar yapılabileceklerin en iyisini yaptıklarını belirtti. Yılmaz, belediyecilik dışında merkezi idarenin destekleriyle bazı projeler gerçekleştirmek istediğini de ifade ederek, "Bu projeler kapsamındaki en önemsediğimiz konu fakültedir. Ordu Üniversitesi’ne bağlı bir fakültenin beldemize açılmasını istiyoruz. Eğer gerek görülürse beldedeki yatılı pansiyon binası ile belediye hizmet binasını YÖK'e tahsis ediyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 17:01:14
Güncelleme :4 Ağustos 2009 Salı 17:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?