26
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

Çakır: Muhatap bulamıyorum

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Ünyespor'da Teknik Direktör Çağlar Çakır, kongre kararı nedeniyle kulüpte muhatap bulamamaktan yakındı.

Klasman grubunda müsabakaların bittiğini söyleyen Teknik Direktör Çağlar Çakır, "Sezona iyi başlamadık, ancak ikinci yarı için takıma yapacağımız 4-5 takviyeyle ilk sıraları zorlarız. Ancak transfer dönemi başlayacak, görüştüğümüz oyuncular var, konuşup bir karara varmamız gerekiyor. Yönetimin kongre kararı almasından dolayı transferleri de askıya aldık, görüştüğümüz oyuncularla şimdiden sözleşme imzalamazsak başka takımlara giderler. Bir an önce kongrede takıma sahip çıkan birileri olmalı, eğer takıma sahip çıkan birileri olmazsa, elimizdeki mevcut futbolcular da kalmayabilir. Durum böyle olunca benim de takımın başında kalmamın bir anlamı yok" dedi.

Ünyespor'a, Ünye'de yaşayan herkesin sahip çıkması gerektiğine işaret eden Çakır, "Zaman geçirmeden kongrede takıma sahip çıkılsın ve yolumuza devam edelim. Aksi takdirde bu takımı bir daha göremeyiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 18:32:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?