18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÜNYE - ORDU

Düzenli prim ödeyenlere SGK ödülü

Ordu'nun Ünye ilçesinde en yüksek prim ödeyen ve düzenli yatıran firmalar, 'Sosyal Güvenlik Haftası' etkinlikleri çerçevesinde Sosyal Güvenlik(SGK) İl Müdürlüğü tarafından plaketle ödüllendirildi.


Kaymakamlıkta düzenlenen plaket törenine Fatsa Kaymakamı ve Ünye Kaymakam Vekili M. Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ordu SGK Müdürü Atila Kaplan ve davetliler katıldı. Plaket töreninde bir konuşma yapan SGK İl Müdürü Atilla Kaptan, "Kurumumuzun hizmet politikası; bürokrasiyi azaltmak, vatandaşın ayağına doğru, hızlı ve güvenilir sosyal güvenlik hizmetini götürmek ve vatandaş memnuniyetini esas alan çalışma anlayışını oluşturmaktır. Bu anlamda SGK Haftası dolayısıyla en yüksek istihdam sağlayan ve düzenli ödeme yapan firmaları, göstermiş oldukları bu duyarlılıktan dolayı birer teşekkür plaketiyle ödüllendirilmeye layık gördük" dedi.


Kaymakam M. Selman Yurdaer ise yaptığı konuşmada, "Devletimiz yaptığı yeni düzenlemeyle 18 yaşına gelene kadar tüm çocuklarımızı sosyal güvence altına alarak onların sağlık alanında problem yaşamasına izin vermemiştir. Bu anlamda da devlet hizmetinde SGK'nın güçlü olması için ödemelerini zamanında yapan ve fazla işçi istihdam eden firmalara teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Konuşmaların ardından düzenli ve en yüksek prim ödeyen iş verenlere sırasıyla teşekkür plaketleri verildi. Ünye'de ilk sırayı alan Ünye Çimento Sanayi Tic. A.Ş. adına plaketi Genel Müdür İbrahim Keretli, Kaymakam M.Selman Yurdaer'in elinden aldı. Ünplas Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. adına İsmail Sönmez'e plaketini Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu verdi. Anka Giyim Tekstil Sanayi ve Tic.Ldt Şti adına ise Şefik Birdal'a plaketi İl Sosyal Güvenlik Müdürü Atila Kaptan tarafından verildi.

İha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 19:16:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?