18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÜNYE - ORDU

Hizmette sınır yok

Ünye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce, Tekkiraz Beldesi’nde açılan Makine Nakışı ve Giyim Kursu’nun yıl sonu sergisinde, kursiyerlerin davetliler için hazırladığı yemekleri kendi elleriyle servis yapan Belediye Başkanı Necdet Yılmaz, Kaymakam Ali Bakoğlu’ndan tam not aldı.

Kaymakam Bakoğlu, "Başkanımızın beldeye yaptığı hizmetlerin yanı sıra misafirperverliği de bizleri oldukça memnun etti" dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün, ilçeye bağlı Tekkiraz Beldesi’nde açtığı Makine Nakışı ve Giyim Kursu’nda, 2004 - 2005 eğitim ve öğretim dönemi içerisinde 15 kursiyerin yaptığı el emeği göz nuru ürünler Belediye Sosyal Tesisleri Salonu’nda sergilendi.

Kaymakam Ali Bakoğlu ve Belediye Başkanı Necdet Yılmaz’ın tarafından gerçekleştirilen sergi açılışına, Ünye İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Muzaffer Sandal, İlçe Emniyet Müdürü Halit Aysan, bazı resmi daire ve kurum amirleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Murat Çıraklı ve belde halkı katıldı.

Serginin açılışına katılanlara, kursiyerlerin ikramda bulunmak için hazırladıkları yemek masasında servisi, Belediye Başkanı Necdet Yılmaz bizzat kendi elleriyle yaptı. "Başkanımızın beldeye yaptığı hizmetlerin yanı sıra misafirperverliği de bizleri oldukça memnun etti" diyen Kaymakam Ali Bakoğlu, "Gençlerimize meslek edindirmede gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendisine ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Bakırcı’ya teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Yemek ikramının ardından kursiyerler, sergi açılışına katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 15:38:02
Güncelleme :29 Mayıs 2005 Pazar 14:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?