19
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

İşte AK Parti Ünye adayları

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı belde belediye başkan adaylarını tanıttı.


AK Parti İlçe Binası’nda yapılan toplantıya Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, adaylar ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, parti olarak yapacakları çalışmaları vatandaşa anlatmaları gerektiğini belirterek, rakiplerle polemiğe girilmemesi uyarısında bulundu.

Çamyar, “Pelitliyatak Belediye Başkan Adayımız halen görevde olan İlhan Keçeli, Yenikent Belediye Başkan Adayımız halen görevde olan Hasan Hanarat, İnkur Belediye Başkan Adayımız, halen belediye başkanımız olan Mehmet Okuyucu, Tekkiraz Belediye Başkan Adayımız ise bize yeni katılan ve halen belediye başkanımız olan Necdet Yılmaz, Hanyanı Belediyesi’nin kuruluşundan bu yana başkan olan ve Türkiye'de borçsuz belediyeler arasında yer alan Belediye Başkanımız Bahattin Taş yeniden başkan adayımız.

Yeşilkent beldemizde görev değişikliği yaptık ve yeni başkan adayımız İhsan Duman, Erenyurt Belde Belediye Başkan Adayımız ise Mehmet Aktaş, Fatih Belde Belediyesi’nde de yaptığımız değişiklikle herkesin yakından tanıdığı İl Genel Meclis Üyemiz Abdülkafi Keskin olarak belirledik” açıklamasını yaptı.

İha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 19:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?