18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÜNYE - ORDU

Judoculara başkandan ödül

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Türkiye Ümitler 1. Ligi’ne yükselen Belediyespor Kulübü Bay-Bayan Judo takımı sporcuları onuruna bir kahvaltı verdi.

Çamlık restoranda verilen kahvaltıda, Belediyespor Kulüp Müdürü Murat Ülgen ve Judo Antrenörü Teoman Melikoğlu ile kulüp yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, 19-20 Mart 2005 tarihinde Manisa’da yapılan terfi müsabakalarında başarı göstererek, yıldızlar kategorisinden Türkiye Ümitler 1. Ligi’ne yükselen judocuları kahvaltı sonrasında 1’er Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

12’şer takımın bir üst lige yükseldiği müsabakalarda, Ünye Belediyespor Kulübü erkeklerde beşinci, bayanlarda ise birinci olarak Türkiye Ümitler 1. Ligi’ne yükselen takımlar arasında yer almıştı. Genç sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Arpacıoğlu, amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve gençlerin sportif faaliyetlere katılımlarını sağlayarak özgüvenlerinin gelişmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 15:05:30
Güncelleme :13 Nisan 2005 Çarşamba 17:07:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?