18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÜNYE - ORDU

Kara güven tazeledi

Ünye'de yapılan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Meslek Gurupları seçimlerinde yeniden aday olan İsmail Hakkı Kara, 6 yıldır başkanlığını yaptığı odanın yeni dönem başkanı seçilerek güven tazeledi. 10 meslek gurubundan oluşan

10 meslek gurubundan oluşan seçimlerde 9 sandıkta, sarı renkli oy pusulası ile seçimlere giren Başkan Kara’nın oluşturduğu ekip birinci çıktı.

ÜTSO Meclis Eski Başkanı Hasan Şimşek’in mavi renkli, İşadamı Bekir Cerrahoğlu’nun ise beyaz renkli oy pusulası ile katıldığı seçimlerde kullanılan toplam 672 oydan 8’i geçersiz sayıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın bulunduğu binanın zemin katındaki sergi salonunda yapılan seçimlerde diğer bir sandıktan ise Bekir Cerraoğlu’nun oluşturduğu ekip en fazla oyu aldı.

ÜTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilen İsmail Hakkı Kara, yaptığı seçim değerlendirmesinde, seçimlerin güzel ve demokratik bir ortamda geçtiğini ve herkesin sağduyulu davrandığı güzel bir seçim olduğunu söyledi.

 Başkan Kara, "Bize güvenenleri mahcup etmemek için, Ünye’ye ve Ünye esnafına hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçim sona ermiştir ve bundan sonra, herhangi bir gruplaşmanın olmadığı, kişisel çekişmelerin yaşanmayacağı bir oluşumla yöremiz için çaba sarf edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2005 Pazartesi 15:40:36
Güncelleme :13 Nisan 2005 Çarşamba 17:09:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?