19
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

Miniklerden Arpacıoğlu’na teşekkür

Ordu’nun Ünye İlçesi’nde Puset Polvan İlköğretim Okulu öğrencileri, okul bölgesinde yapılan yol çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’na teşekkür ederek, kışın ayakkabılarının çamur olmayacağı için mutlu olduklarını söyledi. 

Fransız asıllı bir Türk vatandaşı tarafından yaptırılan, 2006 - 2007 eğitim ve öğretim yılında da açılışı gerçekleştirilen Puset Polvan İlköğretim Okulu’nun çevresinde devam eden yol ve alt yapı çalışmalarının kış mevsimin etkisini iyice hissettirmeden tamamlanacağı bildirildi. İlçede bir mahalle haricinde yol çalışmasının, 6 mahallede de kanalizasyon çalışmalarının sürdürüldüğü öğrenildi. 

Yolla birlikte alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, zaman zaman yağmur yağışı nedeni ile çalışma noktaları ve etrafının çamur olduğunu belirterek, “Bu durum nedeni o bölgeden geçerken zor durumda kalan vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Ancak bu rahatsızlıklar fazla uzun süremeyecek. Yol konusunda çok iddialı çalıştık bundan sonrada devam edecek. Asfaltlanması için programımızda olan Gölevi Mahallemizin yolu için açtığımız ihaleye katılan müteahhit olmadığı için asfaltlanamadı. Ancak bunu da en kısa sürede çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum” dedi. 

Bu arada Puset Polvan İlköğretim Okulu öğrencileri okullarına geliş-gidiş yolu üzerinde yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı’nı gördüklerinde yanına giderek teşekkür etti. Öğrenciler, kendilerine “Siz bizim geleceğimizsiniz ve daha güzel şeylere layıksınız” diyen Başkan Arpacıoğlu’na, “Bu okulla birlikte uzak okullara gitmek zorunda kalmıyoruz ama yolarımız iyi değildi. Kış mevsimi gelmeden yapıldığı için çok mutluyuz. Çamurlu yolarda okula gitmek zorunda kalmayacağız için mutluyuz” dediler.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 18:51:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?