16
Mayıs
2024
Perşembe
ÜNYE - ORDU

Niksar Caddesi yenileniyor

Ordu'nun Ünye İlçe Belediyesi, Karadeniz'i İç Anadolu'ya bağlayan yol olan Niksar Caddesi'ni yeniliyor.

Şehirlerarası kara yolundan başlayıp İmam-Hatip Lisesi'nin yanına kadar olan toplam 1251 metrelik yolun ilk etabı olan Hamboğazı mevkiinden stadyum arasındaki yol güzergahının değiştirildiğini belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Karadeniz'i İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan tek yol olan Ünye-Akkuş-Niksar yolunun Ünye şehir içinden geçen kısmında ağır tonajlı araçlar geçtiğinden bozulmalar meydana gelmişti. Bizler de belediye ve Karayolları işbirliğiyle yol çalışmasına başladık. Karayolundan Akkuş istikametine gidecek olan araçlar, Ünye Vergi Dairesi'nin yanından adliye önüne çıkış yapacaklar. Şehir içindeki araçlar ise Niksar Caddesi'ne çıkış yapmayıp alternatif yollardan stadyum önüne çıkış yapacaklar" dedi.

Bu yolu normal hava şartlarında 45-60 gün içinde bitireceklerini belirten Başkan Arpacıoğlu, "Yol yapım çalışmaları esnasında elektrik kablolarımızda belediyemiz imkanlarıyla yer altına inecektir. Diğer taraftan kaldırımlarımıza da böylelikle bir çeki düzen gelecektir. Yol bittiğinde esnafımız, kaybedilen zamanın boşa harcanmadığını göreceklerdir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2007 Salı 17:09:16
Güncelleme :26 Haziran 2007 Salı 17:13:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan sarı IP: 88.232.217.xxx Tarih : 25.07.2007 19:47:54
YAZIKLAR OLSUN!!! ESNAFA 50 GÜNDÜR KAN AĞLATANLARA. YAZIKLAR OLSUN MİLLET TOZ TOPRAK İÇİNDE KEPENK AÇIP SIFTAH YAPMADAN KAPATIRKEN KLİMALI SON MODEL ARACIYLA GEZENLERE.YAZIKLAR OLSUN 1 HAFTA İÇİNDE NİKSAR CADDESNDE KIL KIIRDATMAYANLARA. YAZIKLAR OLSUN MİLLETTİN EKMEĞİ İLE OYNAANLARA. YAZILAR OLSUN 147 MİLYARA TĞÜ BİTTMEMİŞ YETİMİN HAKKI İLE ARABA ALIPTA BİNENLERE. YAZIKLAR OLSUN MEYDAN TOZ DUMAN HALİNDE İKEN PİŞKİN PİŞKİN FESTİVAL DÜZENLEYENLERE. YAZIKLAR OLSUN ÇOCUK GİBİ BOŞ İŞLERLE UĞRAŞANLARA .YAZIKLAR OLSUN BU BEELEDİYE BAŞKANINI SEÇENLERE..!