19
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

Öğrenciler İngiltere yolcusu

Ordu'nun Ünye ilçesinin Yeşilkent beldesi Yeşilkent İlköğretim Okulu'nun hazırlamış olduğu AB destekli Comemıus Projesi kapsamında 2 öğrenci, 4 öğretmeniyle birlikte İngiltere'ye gitti.


AB destekli Comemıus (yaşam boyu öğrenme projesi) kapsamında bir hafta İngiltere'de kalacak olan Yeilkent ilköğretim Okulu Müdürü Levent Aydın, Müdür Yardımcısı Üzeyir Kocagöz, Güngör Uçar ve Gül Önderen ile 7 sınıf öğrencileri Okan Başaran ve Ayşenur Koç İngiltere'ye gittiler.


AB destekli Comemıus Projesi kapsamında ilk olarak Hollanda'ya gittiklerini belirten Müdür Levent Aydın, "Hollanda'ya 3 öğretmen ile gitmiştik. Ardından İtalya'ya 6 öğrenci ve 3 öğretmenle gittik. Şimdi ise İngiltere'ye 2 öğrenci ve 4 öğretmenle birlikte gidiyoruz. Burada amaç eğitim ve gençlik projelerinin yerinde görülmesi, okullarımızdaki eğitimler ile karşılıklı diyalog, kültürlerimizin tüm dünya ülkeleri ile birlikte öğrenmek" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 11:48:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERCAN YETKİN IP: 88.224.149.xxx Tarih : 20.05.2009 08:12:13

ÇAYBAŞI İLÇESİNDEN ÜZEYİR HOCAMA SAYGILAR VE SEVGİLER İNGİLTERE GEZİSİNDE TÜRKİYEYİ EN İYİ BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİNİ CANI GÖNÜLDEN DİLERİM.