17
Mayıs
2024
Cuma
ÜNYE - ORDU

Öğretim görevlileri yemekte buluştu

Ünye İlçesi’nde düzenlenen Trabzon Hurması Yetiştirme ve Pazarlama konulu sempozyumda sunum yapan öğretim görevlileri onuruna Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) tarafından akşam yemeği verildi.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve Adana Çukurova Üniversitesi’nde görevli öğretim görevlilerinin yer aldığı yemeğe, Tarım ve Köyişleri eski bakanlarından Refaaddin Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Halit Aysan, İlçe Tarım Müdürü Yetkin Esen ve davetliler katıldı.

Yemekte, Ünye’de düzenlenen sempozyumda farklı konularda bilgiler veren öğretim görevlilerine teşekkür eden ÜTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Kara, "Sizleri aramızda görmekten çok büyük mutluluk duyduk. Umarım bugün burada başlayan birlikteliğimiz sayesinde ileride farklı çalışmalarda yine bir araya geliriz. Ekonomimizin gelişmesi adına değerli bilgilerinden istifade ettiğimiz sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.
Yemek sonrasında öğretim görevlileri de Ünye’de bulunmaktan ve gördükleri ilgi ve alakadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

ordu
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2004 Cumartesi 14:54:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?