19
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

Ordu: Ünyespor evine döndü

29 Ağustos tarihinde başlayacak olan ligin ilk maçında Üsküdar Anadoluspor ile karşı karşıya gelecek olan Ünyespor, bir aylık kamp süresinde oynadığı 7 hazırlık maçında sahadan 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve bir beraberlikle ayrıldı. Ünyespor transfer döneminde Zonguldakspor’dan Yetkin’i Kayserispor’dan Serkan’ı Marmarisspor’dan Özer’i, Sivasspor’dan Kemal’i, Erzurumspor’dan Hakan Bayraktar’ı Adıyamanspor’dan Eyüp’ü, Sivasspor’dan Hakan Acar’ı Siirt Köy Hizmetlerispor’dan kaleci Serkan’ı renklerine bağladı.

ÜNYESPOR MAÇLARI TERME’DE OYNANACAK


2004-2005 futbol sezonunun startını Terme’de Üsküdar Anadoluspor maçı ile verecek olan Ünyespor, hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor. İlk yarıda, evinde oynayacağı maçların sahasını Terme Şehir Stadyumu olarak belirleyen ve Terme Stadı’nın zeminine alışmak için idmanlarını ve hazırlık maçlarını Terme’de oynayan Ünyespor, dün Terme Şehir Stadı’nda Samsun 1. Amatör Küme takımlarından Atakum Belediyespor’la hazırlık maçı oynadı.
Ünyespor Kulüp Başkanı Osman Çakıroğlu, yönetim kurulu üyeleri ve çok az sayıda futbol severin izlediği ve sağanak yağmur altında oynanan karşılaşmayı Ünyespor 8-1 kazandı. Karşılaşmaya erken yediği golle 1-0 yenik başlayan ve ilerleyen dakikalarda toparlanarak maçın hakimiyetini eline geçiren yeşil beyazlılar, ard arda attığı gollerle müsabakadan farkı bir skorla ayrıldı. Mevcut kadroda bulunan tüm futbolcuların forma giydiği Atakum Belediyespor maçında Ahmet Taşkıran, attığı 3 golle yıldızlaşırken, diğer goller Hakan Bayraktar (2) Hakan Acar (2) ve Murat Erbasan’dan geldi.


Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, hazırlık kampının çok iyi geçtiğini belirterek, "Kamp özellikle yeni transferlerimizi tanımamız açısından oldukça iyi geçti. Ünyespor, bu yıl da şampiyonluğun en güçlü adayı" dedi.

kenthaber-ordu
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2004 Cuma 19:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?