19
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

Ordu:Fuhuş yaptıran pansiyonlar mühürlendi

Ünye İlçesi’nde fuhuş ve içkili sokak taşkınlıklarının artması ve bu duruma vatandaşların tepki göstermesi üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından savcılıktan alınan izin doğrultusunda umuma açık otel, pansiyon, kahvehane ve içkili yerlerde denetim yapıldı.

Denetimler sırasında, daha önceden mühürlü olmasına rağmen mührü kırarak fuhuş yaptırdığı belirlenen pansiyon yeniden mühürlendi ve işletme belgesi iptal edildi.


Asayiş denetimleri ile ilgili bilgi veren Ünye Emniyet Müdürü Halit Aysan, "Yaptığımız denetimlerle asayişi sağlayarak, halkın huzurunu korumayı amaçlıyoruz. İşletmecilik yapan işletme sahipleri, işyerlerine ait işletme izin belgelerinde eksiklik olmamasına dikkat etmelidir. Otel, pansiyon, kahvehane ve içkili yerlerde yaptığımız asayiş denetimlerinde edebe ve ahlaka aykırı hallerin olmamasına dikkat ederek denetimlerimizi yapıyoruz. Denetimlerimiz sırasında fuhuş yaptırdığı gerekçesiyle bir pansiyon mühürlendi. İlçe halkımızın huzuru için asayiş ve trafik denetimleri sürekli tekrarlanacaktır"dedi.

ORDU (İHA) -
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2004 Cuma 17:39:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?