22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÜNYE - ORDU

Ordu'da yangın

Ordu'nun Ünye ilçesinden yanan soba üzerine düşen asılı elbezi yangına neden oldu. 

Edinilen bilgiye göre; yangın saat 15.45'te Fevzi Çakmak Mahallesi Söğütlü Sokak 2. Geçit'te bulunan 4 numaralı 3 katlı apartmanın zemin katında meydana geldi. Üniversite sınavına hazırlanan T.S (18) ile lokanta çalıştığı öğrenilen kardeşi Z.S'nin (16) ikamet ettikleri evde çıkan yangında can kaybı yaşanmadı. Üniversite sınavına hazırlanan T.S. gittiği dershane dönüşü hazır olsun diye sobaya odun koydu. 

Sobanın dibinde kaldığı fark edilmeyen ateşin bir süre sonra odunları tutuşması sonucu soba yanmaya başladı. Oturma odasında bulunan sobanın borusuna takılı tele, kuruması için asılan elbezi de sobanın üzerine düşerek yanmaya başladı. Yanan bez parçalarının sobanın üzerinden yere düşmesi ile evde yangın çıktı. 

Mahalle sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine gelen Ünye belediyesi İtfaiye Ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Oturma odasındaki eşyaların zarar gördüğü yangını söndürme çalışmaları sırasında bitişikteki evlerde oturanlar endişe ile itfaiye ekiplerinin çalışmasını izledi. 

Yangının büyük olması ihtimaline karşı birden fazla olay yerine gelen itfaiye araçları dar sokaklardan geçerken zorluk yaşadı.
İha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2007 Cumartesi 00:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?