26
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

Polonyalı öğrenciler Ünye'de

AB Comenius programı kapsamında Polonyalı öğrenciler, Ünye Anadolu Lisesi'nin konuğu olarak Ordu'nun Ünye ilçesine geldi.


Proje kapsamında 12 gün Türkiye'de kalacak olan 10 kız, 10 erkek toplam 20 öğrenci ile 4 rehber öğretmen, Ünye Anadolu Lisesi öğrencilerinin evlerine konuk olacaklar. Projenin amaçlarını anlatan Ünye Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Kandaz, projenin amacının iki ülke arasındaki yabancı dil, farklı kültür ve düşünce yapısı, öğrenci motivasyonu, farklı eğitim metotları ve kişisel beceriler ile iki ülkenin kültürünü öğrenmek olduğunu söyledi. Kandaz, "Bu bağlamda biz de 15 Haziran'da aynı şekilde 20 öğrenci ile birlikte Hollanda'ya konuk olacağız" dedi.


Okul Müdürü Mustafa Kandaz, İngilizce öğretmeni Meral Yılmaz ve gelen heyetin İngilizce öğretmeni Aldona Tomana ve öğrenciler ilk olarak Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gür, ardından da Ünye Belediye Başkan Vekili Bekir Şimşek'i makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından havanın da güzel olmasıyla birlikte öğrenciler ev arkadaşları ile birlikte Ünye İskelesi'nde bol bol fotoğraf çektirdiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 18:48:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?