16
Mayıs
2024
Perşembe
ÜNYE - ORDU

Sözkesen: Galibiyeti kaçırdık

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Ünyespor, grup lideri Ofspor ile deplasmanda oynadığı müsabakada ilk yarıyı 3-2 önde tamamlamasına rağmen maçı 5-4 kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

"Galibiyeti kaçıran taraf bizdik" diyen Ünyespor Kulüp başkanı Murat Sözkesen, "Bu sezon oynadığımız en iyi oyunumuzu lider Ofspor karşısında sergiledik. İlk yarı hep öndeydik ve ilk yarıyı 3-2 galibiyetle kapattık. İkinci yarı yediğimiz talihsiz goller sonucunda maçı kaybettik. Maç her iki takım açısından da açık futbol sergilenince hem seyircilere hem de teknik heyete gelecek açısından umut vermiştir. Biz her ne kadar maçı kaybetsek de gelecek için takımımızın iyi yolda olduğunu gördüm. Futbolcularıma ve teknik heyetimize güvenimiz tamdır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 18:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turgay arslan IP: 77.56.183.xxx Tarih : 6.11.2007 20:44:03

sevgili arkadasim murat sozkesen,nedir allah askina bu unye sporun hali yaa.lutfen unye spor hakettigi ve yakisan yerde olsun bizler unyeli olarak bunu butun kalbimizle istiyoruz ve senin baskanligindaki yonetimdende umutluyuz aldigimiz malubiyetler bile size olan guvenimizi asla sarmiyor.butun samimiyetimle bunu soyleyebiliyorum. lutfen biraz daha gayret.sevgilerimle kardesim hatirlarsan senle cok eskiden pafliginde kucak kucaga erzurumlara gresunlara cok gitmistik. bizim o unutulmaz kadrodaki arkadaslarimizla savas felek ali kara sami dere. sami karayel. sen, ben, kaleci murat alkan. midirik, bayram ozkaya tekrar sevgilerimle hosca ve dostca kal eger bu mesaji okuyup benim adresime e-mail atarsan sevinirim. 52turgay@mynet.com kardesim ben suan ISVICRE^` deyim orda yasiyorum. eger yolun duserse beklerim.optummm