25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÜNYE - ORDU

Spor salonu inşaatına başlandı

Ordu'nun Ünye ilçesinde 2 yıl içersinde bitirilmesi planlanan 2 bin kişilik kapalı spor salonunun temelleri kazılmaya başlandı.


AK Parti Ünye İlçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar ve yönetim kurulu, kapalı spor salonu inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çamyar, "Tüm Türkiye'de her alanda yatırımlar hızla ilerliyor, yani ülke rantiyeden şantiyeye dönüştü. Ünye'de bundan nasibini aldı. İlçemizde her şey değişiyor. Her taraf şantiye gibi çalışmalar devam ediyor. Tüm alanlardaki yatırımlarımızda olduğu gibi spor alanındaki yatırımlarımız için de gayret gösteren Genel Sekreterimiz İdris Naim Şahin başta olmak üzere İl Gençlik ve Spor Müdürümüze ve herkese teşekkür ediyoruz. Bu yatırım gelecekte gençlerimizin, çocuklarımızın faydalanacağı bir spor kompleksi olarak inşa ediliyor. Bura da kapalı otoparkı da bulunan 2 bin kişilik bir spor salonu inşa ediliyor. İnşallah bu tesisimiz en kısa sürede Ünyelilerin hizmetine sunulacaktır" dedi. Çamyar ayrıca, Çınarsuyu spor sahasında inşaatı devam eden soyunma kabininin de yakında biteceğini belirtti.


Ordu Üniversitesi Ünye Meslek Yüksekokulu Sekreteri Kasım Avcı ise, "İlçe Spor Müdürlüğü görevini yürüttüğüm dönemde çizimlerinde dahi emeğim olan kapalı spor salonu 2 yıl içerisinde bitecek. Burada 4 adet antrenman sahası, altında oto parkı, hamamı ve saunası olan çok amaçlı bir spor kompleksi olacak" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 18:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?