19
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

Tedaş çalışanları eğlendi

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde, olumsuz hava şartlarının etkisini kaybetmesini fırsat bilen TEDAŞ İşletme Müdürlüğü çalışanları, düzenlenen yemekte biraraya geldi.
Aşırı kar yağışına bağlı olarak ortaya çıkan arızalar nedeniyle enerji nakil hatlarını sürekli kontrol altında tutup elektrik kesintilerinin önüne geçebilmek için mücadele veren görevliler, düzenlenen yemekte bol bol sohbet etme imkanı buldu.
Kış şartlarının ağır geçtiğini ve çalışanlar olarak biraraya gelme olanağını bulamadıklarını belirten TEDAŞ Ünye İşletme Müdürü Ali Kemal Yılmaz, "Ünyeliler'i elektriksiz bırakmamak için arkadaşlarımız var güçleriyle çalıştı. Kar yağışının etkisini yitirmesiyle de böyle bir yemekte biraraya geldik" dedi.
İlçedeki bir otelde düzenlenen akşam yemeğine katılan TEDAŞ Ordu Müessese Müdürü Halil Mermer ise, "Bu organizasyonun arkadaşlarımızın moral ve motivasyonu açından çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu tür birliktelikler kurum performansına hiç şüphesiz katkı sağlayacaktır. Ünye işletme müdürlüğümüzün bu konuda örnek alınmasını istiyorum. Ayrıca bu meslekte çalışırken hayatını kaybeden arkadaşlarımıza rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyorum" diye konuştu
.
Yayın Tarihi : 5 Mart 2006 Pazar 22:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?