22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÜNYE - ORDU

TSD'den Arpacıoğlu'na 'tablo'lu ziyaret

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Ünye Şubesi'ni ziyaretinde hediye edilen yağlı boya tabloda kendi portresi olduğu görünce çok mutlu olan Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, esprili bir yaklaşımla “Beni gençleştirmişiniz” dedi. 

TSD'nin ilçe şubesini belirli günlerin dışında gerek davet gerekse özel ziyaretlerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, beklenmedik bir sürpriz hediye aldı. Ziyaretinde, TSD Şube Başkanı Abdullah Şen tarafından hediye edilen tabloda portesini gören Başkan Arpacıoğlu, bu jest karşısında çok mutlu olurken, “Tabloda daha genç gözüküyorum. Buda ikinci bir jest oldu. Bu hediyeleri ile beni çok mutlu eden, kardeşlerime çok teşekkür ederim. Her zaman dediğim gibi onların isteği bizim için bir emirdir. Elimizden geldiğince de bu kardeşlerimize hizmetin en iyisini sunmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu. 

TSD Ünye Şube Başkanı Abdullah Şen ise, “Başkanımız Sayın Ahmet Arpacıoğlu sayesinde özlemini duyduğumuz en çok önemli gereksinimlerimiz giderildi. Bizleri yalnız bırakmadı. Onun bu hizmetleri karşısında çam sakızı çoban armağanı bir hediye vermek istedik” dedi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2007 Cumartesi 11:54:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?