19
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

Ünye Meydanı ilgi odağı oldu

Ünye Cumhuriyet Meydanı'ndaki kapalı havuz sisteminde olan su fıskiyelerinden çıkan değişik motiflerin önünde resim çektirmek artık moda oldu. 

Havaların güzel gitmesini fırsat bilen vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'na gelip su fıskiyelerinden çıkan değişik motifleri seyretmek ve ağaçların altındaki oturma gruplarında oturup sohbet ediyorlar. Anneler çocuklarını burada eğlendiriyor, gençler ellerindeki cep telefonları ile birbirlerinin resimlerini çekerken yaşlı insanlar ise oturma gruplarında oturarak kendi aralarında sohbet edip meydandaki bu manzarayı ve güzel havanın dokusunu içlerine çekiyorlar. Ünye Cumhuriyet Meydanı'na gelen herkes burada kendine mutlaka bir anı katarak geri dönüyor, çocuklar su ile dans ediyor, gençler resim çekip arşivliyor, dedeler torun gezdiriyor.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 16:55:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrah güney IP: 81.213.111.xxx Tarih : 27.01.2009 23:04:33

sayın ahmet arpacıoglu size ve ailenize tşk edrim ordu ili ünye ilçesine yaptıklarınız bizler ünyeli olarak cok memnunuz tşk ederiz tüm ünye adına bizleri neşelendirdiniz size ve ailenize minnattarız sizleri seviyoruz kendim adına degil tüm ünye adına konuşmaktayım ben ordu ünyeden EMRAH GÜNEY ben gurbetciyim ve ünyemi seviyorum sizleride tabi sizleri netten takip ediyorum ve cok güzel şeyler yaratmış ve düzenli bir hayat var sizleri saygı ve selamlarım la önünüzde eyiliyorum tebrikler SAYIN AHMET ARPACIOGLU SAYGILARRRR....