19
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

Ünye'de 3 kişi diri diri yandı

Ordu’nun Ünye İlçesi’ne bağlı Tekkiraz Beldesi’nde çıkan yangında 3 kişi diri diri yanarak hayatını kaybetti.
Tekkiraz Beldesi’ne bağlı Sırma Mahallesi’nde Abdurrahman Küçük’e ait evde bu sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin müdahalelerine rağmen Ayşe Ünlü (64), Abdurrahman Küçük (60) ve eşi Çakır Küçük (55) diri diri yandılar. Yangın, mahalleli tarafından güçlükle söndürüldü.
Ünye Cumhuriyet Savcılığı, cesetleri otopsi için ambulans ile Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Yangın sonrası Tekkiraz Jandarma Karakol Komutanlığı olayla ilgili inceleme başlattı.
Yangında feci şekilde ölen Ayşe Ünlü’nün oğlu Ahmet Ünlü’nün (40) 5 ay önce oğlunun düğününü yapmak üzere İstanbul’dan Ünye’ye gelirken trafik kazasında kızını ve oğlunu da kaybettiği öğrenildi. Ahmet Ünlü, yangın sırasında Yağcık Köyü’ndeki evinde bulunduğunu, olayı duyar duymaz geldiğinde korkunç manzara ile karşılaştığını belirterek, "Annem Ayşe Ünlü yattığı odasından eniştemin ve ablamın bulunduğu odaya gelmiş. Muhtemelen onları uyandırırken zehirlenmiş ve dışarı çıkamamış. Yangının nasıl çıktığı konusunda bir bilgi edinemedik ama unutulmuş yanan bir sigara ihtimali üzerinde duruyoruz" dedi.
ORDU - İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2004 Perşembe 01:56:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şafak küçük IP: 78.181.217.xxx Tarih : 19.10.2009 20:19:27

bu yananlar dedem ve babanemler neden yandıkları halen bulunamadı ve yanma sebebleri yol olmadıgından itfayinin giremediginden. size soruyorum hangi yüzyılda yaşıyoruz babanemle ve dedeme yol vermeyenler vijdanen rahatlarmı ? ya bu nu yapanlar rahatlarmı soruyorum sizlere yorumunuzu bekliyorum??!!..