19
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

Ünye'de change oto şebekesine darbe

Ünye İlçesi’nde çalıntı bir aracın satılması ile ilgili polisin başlattığı soruşturmada change oto şebekesine darbe vuruldu. Çete lideri olduğu iddia edilen bir kişi, polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İlçede bir oto galeri tarafından satılan aracın çalıntı olduğunun anlaşılması üzerine harekete geçti. Volkan takma isimli bir kişinin ilçede 3 çalıntı aracı sattığı bilgilerine ulaşan polis, aynı kişinin 05 DK 272 plakalı otomobili ilçeye satmaya getireceğini öğrenince operasyon başlattı. Söz konusu şahsı takibe alan polis, hırsızlık malı aracı satmak isterken suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan Volkan takma adlı şahsın üzerinden Erol Çoşkun adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçti. Yapılan tahkikat neticesinde yakalanan kişinin Türkiye genelinde 25 ayrı suçtan hüküm giymiş ve oto change çetesi lideri olarak aranan Sakarya İli Akyazı İlçesi nüfusuna kayıtlı Bahattin Hayırlı (42) olduğu tespit edildi.

Uyuşturucu kaçakçılığı, sahte evrak düzenlemek, dolandırıcılık, oto hırsızlığı, çalıntı oto alım satımı, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak gibi 25 ayrı suçtan hüküm giymiş ve oto change çete lideri olarak aranan Bahattin Hayırlı’nın polisteki sorgusu sürüyor.

Ünye-İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2004 Pazartesi 17:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?