28
Mayıs
2024
Salı
ÜNYE - ORDU

Ünye'de mezuniyet sevinci

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne (OMÜ) bağlı Ordu Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, düzenlenen törenle mezuniyet sevinci yaşadı. 

75. Yıl Konferans Salonu'nda düzenlenen mezuniyet töreniyle 51'i İktisat bölümünden olmak üzere toplam 91 öğrenci için mezun oldu. Törene, Ünye Kaymakamı Nevzat Ergün, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Sami Tandoğdu, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Başkomiser Zihni Kaplan, 6. Elektronik Birlik Komutanı Yüzbaşı Arif Yekebaş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Coruk ve öğrenci velileri katıldı. 

Törende açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof Dr. Osman Ecevit, öğrencilere seslenerek, "Hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Sizlere ihtiyaç var. Burada öğrendiklerinize, ilerleyen dönemde yenilerini de ekleyerek hizmet ve bilim sektöründe çalışanların arasında başarıyla yer alacağınıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Törende, bölümlerinde ilk 3'e giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, öğrencilere mezuniyet belgelerini törene katılanlar ve öğretim üyeleri verdi. Mezuniyet için hazırlanan törenin öğrenciler için en heyecanlı bölümü ise, kep fırlatma oldu. Okul bahçesine çıkan öğrenciler, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ecevit'in geri sayımı ile hep birlikte keplerini havaya fırlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2006 Perşembe 04:11:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?