19
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

Ünye'de trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde, otomobilin bariyerlere çarparak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 3 kişi de yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Ordu'nun Çamaş İlçesi'ne gitmekte olan 34 ZN 7954 plakalı Adem Karaman yönetimindeki özel otomobil, Ünye İlçesi çıkışında bulunan Acara Tesisleri yanında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Hurda yığınına dönen otomobilde bulunan Yener Yalçınkaya (31) olay yerinde hayatını kaybederken, Adem Karaman (34), Aynur Karaman (30), Ceyhun Karaman (4) ve Emre Karaman (9) yaralı olarak Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları ağır olan Adem, Aynur ve Ceyhun Karaman Samsun Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken Aynur Karaman, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Bu arada, kaza yapan Karaman ailesinin, dün Çamaş İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden yeğenleri Canan Karaman'ın (3) cenazesine geldikleri öğrenildi.
Kazadan hafif yaralı olarak kurtarılan ve Fatsa Devlet Hastanesi'nde müşahede altında tutulan 9 yaşındaki Emre Karaman, dün gece saat 22.00 sıralarında yola çıktıklarını belirterek, "Sabah, Ünye yakınlarında araba birden dengesini kaybederek takla attı. Sonra, birileri bizi arabanın içersinden çıkarttı" dedi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

ORDU - İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2004 Cumartesi 16:33:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?