18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÜNYE - ORDU

Ünye'de turizm toplantısı

Ordu’nun Ünye İlçesi’nde, turizmin geliştirilmesi, turistik işletmelerin sorunlarının giderilerek bu sektörden daha fazla gelir elde edilmesi ve ilçenin tanıtım faaliyetlerini kapsayan bir toplantı gerçekleştirildi.

Ünye Belediye Başkanlığı’nın organizasyonu ile bir restoranda düzenlenen yemekli toplantıya, İlçe Kaymakamı Ali Bakoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile turistik işletme sahipleri katıldı. Toplantıda, ilçede turizm faaliyetlerine yönelik yapılabilecek çalışmalar konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İlçede bu alandaki sorunların ortak çalışma ve gönül birliği içerisinde çözüleceğini ifade eden Kaymakam Ali Bakoğlu, "Herkes elinden geleni yapmalıdır. Aksi takdirde, hep birilerinin bir şey yapmasını beklemekle hiç bir yere varılamaz" dedi.

Beş kişiden oluşan turizm çalışma gurubunun da oluşturulduğu toplantıda, fikir alışverişi ile yapılan çalışmaların sosyal, kültürel ve ekonomik neticelerinin güzel olduğunu belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Turizme yönelik belge, bilgi ve bulguları yeteri kadar bilmediğimiz kanısındayım. Öncelikle bu konuda bir çalışma yapmamız gerekiyor" dedi.

Başkan Arpacıoğlu, ayrıca turizm işletmecilerine yönelik seminer çalışmalarının yapılabileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 15:51:18
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 16:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?