22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÜNYE - ORDU

Ünyespor, Erzincan'a kilitlendi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Ünyespor'da Kulüp Başkanı Ahmet Tahmazoğlu, "Erzincanspor maçı, bizim için dönüm maçı olacak" dedi. 

Oynadığı son 4 maçta sahadan 2 kez beraberlik, 2 kez de mağlubiyetle ayrılan Yeşil-beyazlı ekip, hafta sonu oynayacağı Erzincaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Çınarsuyu'ndaki suni çim sahada taktik ve teknik ağırlıklı bir idman yapan Yeşil-beyazlı ekibin çalışmasını, Kulüp Başkanı Ahmet Tahmazoğlu da izledi. 

Teknik Direktör sorununu Mehmet Demirtaş ile anlaşarak sonlandıran Ünyespor, dönüm maçı olarak nitelendirilen Erzincanspor karşılaşmasında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Ünyespor Kulübü Başkanı Ahmet Tahmazoğlu, yeni teknik direktörleri ile Tokatspor deplasmanından 1 puanla dönmelerinin gelecek güzel günlerin sinyali olduğunu ifade etti.

Başkan Tahmazoğlu, "Son 4 karşılaşmada biri evimizde olmak üzere 2 beraberliğimiz var. Önceki hafta da evimizde şanssız bir yenilgi aldık. Bu yenilgi sonrası moraller dibe vurmuştu, ancak Tokat deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardık. Yeni hocamızla birlikte takıma bir canlılık geldi. Yeni bir hava yakalandı. Hafta sonu evimizde oynayacağımız Erzincaspor karşılaşması bizim için dönüm maçı olacak. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, sonraki hafta yine kendi evimizde oynayacağımız Giresunspor karşısında iyi sonuç alarak yükselişe geçmek istiyoruz. Futbolcularımız, teknik kadro, bütün yeşil-beyazlı camia olarak buna inandık. Cefakar taraftarımızın da yüzünü güldüreceğimize inanıyorum" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2007 Salı 09:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrah IP: 88.248.2.xxx Tarih : 6.03.2007 14:45:08
lütfen ama ..artık galip gelinsin yakışmıyor şehrimize hele hele içerdeki maçlarda..