16
Mayıs
2024
Perşembe
ÜNYE - ORDU

Ünyespor galibiyete kilitlendi

Ünyespor Kulübü Başkanı Ahmet Tahmazoğlu, hafta sonu oynanacak Yimpaş Yozgatspor karşılaşmasında gülen taraf olacaklarını söyledi. 

İlk yarı sonunda gurubundan 2 takımın yükselme gurubuna çıkması ile geriye kalan 8 takımın yer aldığı 4. Klasman Gurubu'nda mücadelesini sürdürecek olan Yeşil-beyazlı ekip, Yimpaş Yozgatspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İlk yarı sonunda 8 futbolcu ile yollarını ayırırken sezon arasında bünyesine 6 futbolcu dahil eden ekip ikinci yarıya iyi başlamak için konuk edeceği rakip takım karşısında mutlak galibiyete kilitlendi. Devre arasında Yeşil-beyazlı renklere bağlanan Çaykur Rizepor'dan Hüseyin, Erzincanspor'dan Murat ile Ali, Turgutluspor'dan Korhan, Karamanspor'dan Servet ve Ankarademirspor'dan Aytaç, antrenmanlarda teknik kadronun da beğenisini kazandı. 

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Klasman Gurubu'nda mücadele edecek olan Ünyespor'un Başkanı Ahmet Tahmazoğlu çok kolay olmasa da pazar günü 3 puanın sahibi olacaklarını ifade etti. Renklerine bağladıkları altı yeni futbolcunun büyük ölçüde takıma uyum sağladığını belirten Başkan Tahmazoğlu, şöyle konuştu: "Güçlü bir 11 ile sahaya çıkacağız. Rakibi küçümsemiyoruz ancak karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımıza inancım sonsuz. Tribündeki 12. adamdan gelecek destek sahada bizi daha da güçlü kılacak. Taraftarımızdan bizi yalnız bırakmamalarını istiyorum."
iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2007 Cuma 09:21:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?