19
Mayıs
2024
Pazar
ÜNYE - ORDU

Ünyespor kongreye gidiyor

3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Ünyespor, yönetiminde oluşan bazı olumsuzluklar neticesinde kongre kararı alındı.

Fatih Cürebal başkanlığında oluşan Ünyespor yönetiminde yetki karmaşası yaşanıyor. Asbaşkan Hüseyin Torunoğlu'nun "Fatih Cürebal'ın yetkilerini aldık" açıklamasının ardından Cürebal'ın "Görevimin başındayım" şeklinde açıklama yapması camiada kafaları karıştırırken, yönetim kurulundan yeni bir açıklama geldi. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basının karşısına çıkan Ünyespor Basın Sözcüsü Murat Çıraklı, kulüpte idari manada sıkıntılar yaşandığını ve kongre kararı aldıklarını açıkladı.

Yönetime geldikleri andan itibaren başarıya susamış, lider bir takım oluşturma yolunda çalışmalarda bulunduklarını belirten Murat Çıraklı, "Gelişen sürece baktığımız zaman takım içerisinde bazı olumsuz gelişmelerin haricinde biz idari manada sıkıntılar yaşadık. Yönetimdeki arkadaşlarımızla birçok sıkıntıya göğüs gerdik. Ünyespor sadece 17 kişilik bir yönetim kadrosundan oluşan takım değil 72 bin, 80 bin Ünyelinin sahip olduğu, destek verdiği bir Ünyespor olarak ortaya çıkıyor. Sayın Fatih Cürebal zaman zaman ortaya koyduğu yanlış uygulamalar sonucunda yönetim kurulu olarak başkanın yetkilerine son verdik. Bunun yanında Sayın Fatih Cürebal'ın yapmış olduğu 'Ben görevimin başındayım' iddiaları asılsızdır. Biz kendisinden başkanlık yetkilerini aldık. Bundan sonra herkesin Ünyespor'a destek vermesini bekliyoruz" diye konuştu.

Güçlü bir yönetim oluşması için çalışmalara başladıklarını belirten Ünyespor Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Atik ise kongre sürecinde mevcut yönetimin takımın başında olduğunu ve takıma hiç hissettirmeden kongre sürecinin tamamlanacağını söyledi.

Ünyespor Başkanlığı'na aday olan ve yapılan kongre ile başkanlığa seçilen Fatih Cürebal'ın taahhütlerini yerine getirmediği için bu noktaya gelindiğini belirten Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Tosun, "Başkan Cürebal Ünye'ye geldiğinde maddi hiçbir talebi olmadığını belitmiş ve bu sözü üzerine biz de yanında yer almıştık. Ancak geçen süre içinde söylendiği gibi olmamıştır. Ünyespor şuanda şampiyonluğa gidiyor ve şampiyonluğa giden takımın da madden rahat olması gerekiyor. Bunun için güçlü bir yönetime ihtiyaç var. Yeni bir oluşum başlamıştır ve ben bu oluşumun başarıya ulaşacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 14:58:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?