22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÜNYE - ORDU

Ünyespor'da hedef 3 puan

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Klasman Grubu'nda mücadele edecek olan Ünyespor, hafta sonu sahasında Yimpaş Yozgatspor ile oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 

Sezonun ilk yarısını, 25 puanla 6. sırada tamamlayan Yeşil-beyazlı ekip, ekstra play-off yolunda hazırlık çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hafta sonu Yimpaş Yozgatspor ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına Çınarsuyu'ndaki halı sahada yaptıkları antrenmanla start veren Ünyespor'da Antrenör Osman Çakın, 62 günlük aradan sonra evlerinde konuk edecekleri Yimpaş Yozgatspor mücadelesinden galip ayrılarak, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Çakın, oyunculara antrenman öncesi "Ligin şakası yok" uyarısında bulundu. Bu arada, antrenmanda takımla birlikte koşu yapan menajer, futbolcu ve takımın teknik sorumlusu Murat Sözkesen de pazar günü saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmada taraftarlarının da desteğini alarak, sahada gülen taraf olacaklarını söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2007 Pazartesi 19:25:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?