22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÜNYE - ORDU

ÜTB'den eğitime destek

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde, Ticaret Borsası (ÜTB) tarafından yapımına devam edilen Çıraklık Eğitim Merkezi'nin önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde hizmete açılması planlanıyor. 

ÜTB Başkanı Osman Atik, beraberinde Borsa Genel Sekreteri Nadi Çolakoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Musa İrten ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte inşaat alanına giderek çalışmaları inceledi. Çalışacağı iş kolunda bilgi sahibi personel sıkıntısının önüne geçmek için yola çıkan Ticaret Borsası yetkileri, Bayramca Mahallesi'nde 600 metre kare alan üzerine bodrum dahil 3 kat olarak 10 derslikli ve iki atölyeden ibaret olarak yapımı süren kurumunun bir an önce tamamlanması için gayret gösteriyor. 

ÜTB Başkanı Osman Atik, geçtiğimiz yıl temmuz ayında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katıldığı törenle temeli atılan Çıraklık Eğitim Merkezi'nin tamamlanması ile ilçede çok önemli bir eksiğin giderilmiş olacağını kaydetti. Başkan Atik, "Şu anda kaba inşaatı tamamlandı. 2007-2008 eğitim ve öğretim dönemine kadar tamamlanarak hizmete açılması için çalışıyoruz. Bizlere bu konuda destek olanlara teşekkür ediyorum" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2007 Perşembe 15:19:35
Güncelleme :8 Şubat 2007 Perşembe 15:27:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?