4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

1 gün sözlü kalabildiler

Trabzon'un Carsibasi ilcesinde dun sabah meydana gelen trafik kazasinda hayatini kaybeden ayni aileden bes kisi bugun Rize'de topraga verildi.


Ankara'da Funda Adabay isimli genc kizla ogullari Zafer Berber'in soz toreninden sonra baba Kadir Berber yonetimindeki 53 AV 216 plakali otomobille Rize'ye donerken Trabzon'un Carsibasi ilcesinde gecirdikleri trafik kazasinda hayatini kaybeden ayni aileden Kadir Berber (50), esi Nesime Berber (50), oglu Zafer Berber (28), kizi Leyla Aygun (27) ve torunu Esma Aygun (3)'un bugun Rize Sahil Camii'nde cenaze namazi kilindi.


Cenaze namazinda aileden geriye kalan Kadir ve Nesime Berber ciftinin kizi Semra Berber (24), ogullari Mustafa Berber, damatlari Adem Aygun ve bir gunluk gelin adaylari Funda Adabay (22) hazir bulundu.


Kazada Adem Aygun, esi ve tek cocugunu kaybederken, Mustafa ve Semra Berber de anne, baba, abla ve agabeylerini kaybetti. Funda Adabay ise bir gunluk sozlusu Zafer Berber'i son yolculugunda yalniz birakmayarak gozyaslari icinde cenazeye ailesiyle birlikte katildi. Binlerce kisinin katildigi cenaze namazinin ardindan Kadir, Nesime ve Zafer Berber defnedilmek uzere Rize'nin Guneysu Ilcesi Pazarkoy'de bulunan aile mezarligina goturuldu. Leyla Aygun ve uc yasindaki kizi Esma Aygun ise defnedilmek uzere Guneysu Ilcesine bagli Yenicami koyune goturuldu.


Zafer Berber ve Funda Adabay bir sure once tanisarak evlenmeye karar vermislerdi. Kazadan bir gun once ise Adabay'in evinde aile icinde yapilan bir torenle soz yuzuklerini takmislardi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 16:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?