4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Arıca: Tek düşüncemiz kazanmak

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, hafta sonu sahalarında Ankaragücü karşısında tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu söyledi.

Arıca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bulundukları durumun iç açıcı olmadığını belirterek, ''Önümüzde sekiz tane final niteliğinde müsabaka var. Her biri ayrı, zor basamak. Bu 8 basamağı tek tek dikkati ve kontrolü elden bırakmadan çıkmaya çalışacağız'' dedi.

Ligin kendileri için keskin bir viraj halini aldığını ifade eden Erdoğan Arıca, ''İlk zorlu maçımızı sahamızda Ankaragücü ile oynayacağız. Ankaragücü karşısında tek düşüncemiz kazanmak. Bunun için futbolun içerisinde yapılması gereken her şeyi sahaya yansıtmaya çalışacağız. Bu zorlu mücadelemizde taraftarımızın desteğini arkamızda görmek istiyoruz'' diye konuştu.

Sakatlıkların oyun planını bozduğunu kaydeden Arıca, şunları söyledi:

''Futbolda sakatlıklar bahane değil. Fakat kadromuza baktığımızda en fazla ihtiyaç duyduğumuz futbolcularımız ya sakatlıktan yeni kurtuldu ya da sakatlıkları devam ediyor. Altan, Victoria sakatlıkları devam eden oyuncularımız. Kürşat ve Suat'ın ise hafif sakatlıkları var. Bu iki oyuncu Ankaragücü karşısında forma giyebilecek.''

Öte yandan, yeşil-mavili takımda futbolculara basına konuşma yasağı getirildi.

AA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 11:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?