4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Balta'dan 5-0 açıklaması

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Karsspor'a 5-0 yenilen Pazarspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu Hasan Balta, farklı mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi.

Balta, Karsspor karşısında penaltı golüyle yenik duruma düştüklerini belirterek, ''Beraberlik için yüklendiğimiz ilk yarının son dakikalarında kontra atakla 2. golü kalemizde gördük. Maçın 2. yarısında sahada golü arayan takım Pazarspor'du. Son 10 dakikaya kadar da rakibin ciddi sayılabilecek bir atağı yokken yine kalecimizin müdahalesini hakem penaltı olarak değerlendirdi ve kırmızı kartla 10 kişi kaldık. 3 oyuncu değiştirme hakkımızı kullandığımız için kaptan Mahmut kaleye geçti. Penaltı vuruşunu gole çeviren Karsspor, skoru garantiye almanın rahatlığı ve bizim 10 kişi kalmamızdan istifade ederek üst üste 2 gol daha buldu ve maçtan farklı mağlup ayrıldık'' dedi.

Skorun oyunun rengini tam olarak yansıtmadığını ifade eden Balta, ''Skora bakıp çok kötü olduğumuz neticesine varılmamalı. Elbette Yimpaş Yozgatspor maçındaki performansımız yoktu. Ancak çok kötü değildik. Bazı oyuncularımız çok kötü olsa da bireysel olarak değerlendirme yapmak doğru değil. Neticede kaybettik ve artık geleceğe bakmak durumundayız. Farklı mağlup olduğumuz için üzgünüz. Ofspor maçında bu yenilgiyi telafi etmek istiyoruz'' diye konuştu.

a.a
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 11:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?