4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

'Başarıya aç bir kadro oluşturduk'

Bank Asya 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Abdülkadir Çakır, başarıya aç ve kaliteli bir kadro kurduklarını söyledi..

Abdülkadir Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Metin Diyadin ile İstanbul'da bir toplantı yaptıklarını belirterek, ''Takımın son durumunu değerlendirdik. Futbolcuların performansını göz önüne alarak yapabileceğimiz yenilikler var mı onları inceledik. Çok iyi bir takımımız var. Başarıya aç ve kaliteli bir takım oluşturduk. Bank Asya Ligi'nde söz sahibi olacağımıza inanıyorum'' dedi.

Çakır, futbolcu transferine ihtiyaç duymadıklarını ifade ederek, ''Hocamız kadronun yeterli olacağını bize iletti. Her mevki için çok kaliteli alternatifli bir ekibiz. Hocamızın isteği doğrultusunda kadromuzu 25 kişiye indirdik. Bahadır'ın başka bir kulübe transferine onay verdik. Artık elimizdeki 25 kişilik kadromuz ile Turkcell Süper Lig'e yükselme mücadelesi vereceğiz'' diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 00:25:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tayfun satır IP: 88.230.194.xxx Tarih : 14.08.2008 12:54:33

tamam güzel kadaro oluşturdunuzda anderson u neden eskişehir spor a gönderdiniz anlamıyorum futbolcularu elinizde tutamıyorsunuz okan öztürk aldınız süper oldu okan öztürk-anderson ilkilisi yan yana oynardı da ben abicim forvette