4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Başbakan Rize'de 2 gün dinlenecek

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan hafta sonunu Rize’nin Güneysu ilçesinde geçirecek. İki gün villasında dinlenecek olan Erdoğan’ın, sadece Cumartesi günü bazı açılışlar yapacağı ve yemekli bir toplantıya katılacağı öğrenildi.

Bu gece geç saatlerde eşi Emine Erdoğan ile birlikte Trabzon’a gelmesi beklenen Başbakan Erdoğan, karayolu ile Rize’ye hareket edecek. Rize il sınırında partililer ve vatandaşlarca karşılanması beklenen Başbakan Erdoğan, buradan Rize’nin Güneysu ilçesi Merkez Mahallesi’ndeki villasına geçecek. Erdoğan’ın, yarın sadece Cuma namazı için evinden çıkacağı belirtilirken, cumartesi günü bazı açılışlar yapacağı öğrenildi.

AKP Rize İl Başkanlığı yetkilileri, Erdoğan’ın cumartesi günü partisinin Güneysu ilçe kongresine katılacağını, daha sonra da sırasıyla İkizdere Ridos Termal Otel, Kendirli Sağlık Ocağı, İyidere Mukaddes Kalkavan Sağlık Merkezi ve Tariş Ayma Rize Satış Mağazası’nın açılışlarını yapacağını bildirdi. Başbakan’ın gece de Çaykur Sosyal Tesisleri’nde işadamları ile yemekli bir özel toplantı yapacağı ifade edildi.

Başbakan Erdoğan’ın Pazar günü akşam saatlerinde İstanbul’a dönmesi bekleniyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 18:47:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?