4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Beşiktaş çok iddialı

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş, akşam saatlerinde özel bir uçakla Trabzon'a geldi.


Beşiktaş kafilesini, Trabzon Havalimanı'nda bir grup Siyah-beyazlı taraftar karşıladı. Futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan Siyah-beyazlı taraftarlar, daha sonra futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı yöneticilerin de bulunduğu Beşiktaş kafilesi, daha sonra havalimanından karayoluyla maçın oynanacağı Rize'ye hareket etti.

BEŞİKTAŞ, RİZE'YE İDDİALI GİTTİ

Beşiktaş, yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı için öğlen saatlerinde Trabzon'a gitti. Siyah-beyazlı ekip, Trabzon'dan karayoluyla Rize'ye geçecek.


Atatürk Havalimanı'nda hareket öncesi açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Kenan Öner, Hırvat oyuncu Drpic'in transferinden vazgeçtiklerini belirterek, "Borsaya Drpic ile görüşme yapıldığını bildirmiştik. Bunu yapmak zorundayız. Henüz transfer bitmemişti, yaşanan gelişmeler nedeniyle bu transferden vazgeçtik. Herkes bizden Beşiktaşlı duruşunu bekliyor ama istiyoruz ki bize gösterilen hassasiyet diğer kulüplere de gösterilsin. Nouma'yı da biz en iyi zamanında göndermiştik. İnşallah bütün herkes bu tür şeylerde hassasiyetlerini gösterirler. Belli bir aşamaya gelmişken bu tür olumsuzlukları kendi içimizde düşünerek, bu transferi uygun bulmadık ve Drpic'in transferinden vazgeçtik. Aynı takımda forma giyen Gordon Schildenfeld adlı bir oyuncuyla anlaştık" dedi.


Tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Zan, Çaykur Rizespor ile yapacakları ilk karşılaşmada rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istediklerini belirterek, "Çaykur Rizespor ile zorlu bir maç oynayacağız. Kolay geçmeyecek. İlk maçın deplasmanda olması bizim için bir avantaj. Gol yemeden goller atarak avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz. İnşallah kupa maçından iyi bir sonuçla ayrılıp, ligda Kayserispor ile oynayacağımız maça moralli çıkmak istiyoruz. Kayserispor'u da yenerek çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.


Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Hırvat defans oyuncusu Gordon Schildenfeld ile ilgili de değerlendirmede bulunan Gökhan Zan, "Beşiktaş'a gelecek her futbolcunun iyi olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş'a katkı sağlayacağını inanıyorum. Takımdaki rekabeti artıracaktır. İnşallah şampiyonluk yolunda takıma katlı sağlar ve başarılı olur. Camiamıza hayırlı olsun diyorum" dedi.


Sürekli sakatlanması konusunda yapılan eleştirilerle ilgili olarak ise Gökhan Zan, "Komik şeyler tabi. Ben futbolumu eleştirecek insanları ciddiye alırım, o tür yorumları dinlerim. Sakatlığımla ilgili yanlış yorumları değil" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 18:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?