4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Bu maçı kazanmak zorundayız

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Metin Diyadin, liderlik yarışından kopmamak için, Kartalspor deplasmanında tüm güçlerini sahaya yansıtarak kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Diyadin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartalspor'un kendi sahasında maç kaybetmediğini belirterek, ''Çok zor bir maç olacak. İyi bir ekip ve bizimle beraber liderlik yarışı içerisinde olan bir takım. Her iki ekip için de çok zorlu geçmeye aday bir maç'' dedi.

Süper Lig yarışını dört takımın zorlayacağını düşündüğünü fade eden Diyadin, ''Diğer takımların yarıştan kopacağını düşünüyorum. Liderle aramızda 1 puan fark . Bizim bu yarışın içerisinde kalmamız için ilk yarıda kalan üç maçımızı da kazanmak zorundayız. Alt sıralar ve üst sıralar karışacak. Bir anda 3 maç kaybeden takım kendini alt sıralarda bulabileceği gibi 3 maç kazanan takım da üst sıralarda olabilir'' diye konuştu.

Diyadin, birçok maça sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle eksik hazırlandıklarını kaydederek, şunları söyledi:

''Kartalspor karşısında da Ömer sarı kart cezası nedeni ile, Uğur ve Ali sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Fakat, çok geniş bir kadroya sahibiz. Yine ligin ilk yarısının sonunda eğer transfer gerekirse bu konuda yönetim kurulu ile görüşerek gerekli girişimleri yapacağız. Ancak şu anda ilk düşüncemiz ilk yarıda kalan maçları kazanarak devreyi lider tamamlamak.''

a.a
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 19:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?