4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Çay üreticisi mağdur olmayacak

ÇAYKUR Taşlıdere Çay Fabrikası Müdürü Yunus Çepni, üreticilerinin ellerindeki çay bitene kadar alımları sürdüreceklerini açıkladı.

ÇAYKUR’a bağlı Taşlıdere Çay Fabrikası Müdürü Yunus Çepni, geçtiğimiz gün fabrika önünde gerçekleşen üretici eylemini değerlendirerek üreticilerin mağdur edilmeyeceğini açıkladı.

Çepni, üreticilerin yanlış bir anlaşılmadan dolayı tepki gösterdiklerini belirterek “Üreticimiz kulaktan kulağa yayılan 'alımları durduracağız' açıklaması üzerine, toplanmayan çaylarının dalında kalacağı endişesi ile tepki gösterdiler. Biz üreticilerimiz ile görüştük. Bize Perşembe gününe kadar ellerindeki çayı toplayarak bize teslim edeceklerini söylediler. Fabrika olarak alımlarımızı Perşembe gününe kadar sürdüreceğiz. Eğer üreticilerimiz Perşembe gününe kadar çaylarını toplayamazsa alım takvimini uzatacağız. ÇAYKUR olarak bugüne kadar üreticimizi mağdur etmemek için alım takvimimizi hedeflediğimiz tarihin hep ilerisine attık. ÇAYKUR’un üreticisini mağdur etmesi kesinlikle söz konusu olamaz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 17:43:52
Güncelleme :29 Temmuz 2008 Salı 17:50:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?