4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Çayeli Sahil Parkı açıldı

Rize Çayeli'nde bir süre önce tamamlanan Sahil Parkı hizmete açıldı.

Çayeli'nde sahil yolu çalışmaları sonrası Hükümet Konağı ile Vakıfbank Lisesi arasında boş kalan güzergâhta yapılan park çalışmaları tamamlandı. Parkın açılışını Kaymakam Mehmet Aktaş ile Belediye Başkanı Rıza Çakır birlikte yaptı.

Sahil Parkı'nda bulunan ve 'Bereket Park Kafe' ismiyle açılan yerde, sabah kahvaltısı dâhil her çeşit yiyecek ve içeceklerle sabah 07.00'dan gece 23.00'a kadar hizmet vermeye başladı.

Sahil parkının işletmesinin Çayelispor'a maddi kazanç sağlamak amacıyla devredildiğini belirten Belediye Başkanı Rıza Çakır, "Çayelimiz'e yakışır bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyim. Çardak ve kamelyaların yanı sıra, dış mekân spor aletleri, oturma grupları ve yeşil alanlardan oluşan projeyle Çayelimiz'e yeni sosyal alan kazandırmanın yanı sıra şehre modern bir görüntü kattık. Sahil yoluna ilk üst geçidi yaptık, ikincisi yolda. Sahil ile yol arasına yürüyüş parkuru yapacağız. 2 bin kişilik Kanlıdere plajımız tamamlandı. Limanköy plajı geçen yıl açılmıştı daha da güzelleşerek hizmete girdi. Sahilimiz ışıklandırıldı. Gece manzara çok güzel oluyor." dedi.

Zaman
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 13:21:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?