4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Çaykur Rize, Antep'e bileniyor

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, sahalarında oynadıkları maçlarda kaybettikleri puanları, Gaziantepspor deplasmanında telafi etmek zorunda olduklarını söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, ligde çok zorlu bir döneme girildiğini belirterek, “Kümede kalma mücadelesi her geçen hafta biraz daha zorlaşıyor. Bundan sonra özellikle iç sahada kaybedilen puanın telafisi yok. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği Oftaş Spor karşısında çok önemli iki puan yitirdik. Sahamızda kaybettiğimiz puanları Gaziantepspor deplasmanında telafi etmek zorundayız” dedi.

Gaziantepspor'un da alt sıralardan kurtulmak için mücadele ettiğini ifade eden Ferah, “Her iki takımın da kazanmak istediği, çok zor bir maç olacak. Kazanan takım moral olarak da çok şeyler kazanacak. Bu nedenle 90 dakika sonunda kazanan taraf olmak istiyoruz” diye konuştu.

Ligin çok çekişmeli bir hal aldığını kaydeden Ferah, şunları söyledi: “Şampiyonluk yarışında 4 takım çekişirken, yaklaşık 10 takım da kümede kalma mücadelesi veriyor. Bu da ligin kalitesini ve çekişmeyi artırıyor. Biz ligde şampiyonluk yarışı içinde olan Beşiktaş dışındaki diğer takımlarla olan maçlarımızı tamamladık. Bundan sonra ligde kalma yarışı içindeki rakiplerimiz ile karşılaşacağız. Özellikle bu maçlarda puan kaybı yaşamadan, ligde kalma yarışında avantajlı konuma geçmek istiyoruz.”

AA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 14:13:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?