4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Çaykur Rize moral buldu

Fortis Türkiye Kupası maçında Beşiktaş’ı eleyerek yarı finale çıkan Çaykur Rizespor hafta sonu evinde oynayacağı Gençlerbirliği Oftaş maçı öncesi moral buldu.

Tarihlerinde ilk kez Türkiye Kupası’nda yarı finale yükseldiklerini belirten Basın Sözcüsü Aykut Ferah, hafta sonu oynayacakları Gençlerbirliği Oftaş maçı öncesi moral bulduklarını ancak kendileri için en önemli olan şeyin lig maçları olduğunu söyledi.

Ligde istedikleri yerde olmadıklarını kaydeden Ferah “Bir an önce puanlar alarak bulunduğumuz yerden çıkmak zorundayız. Kupada yarı finale çıkmamız hafta sonu oynayacağımız Oftaş maçı öncesi bizim için moral oldu. Beşiktaş karşısında iyi bir mücadele sergiledik. İlk yarı biz daha iyi oynadık. İki mutlak gol kaçırdık. Onları atsaydık daha rahat olacaktık. Durum 2-2 olduktan sonra futbolcularımız mücadeleyi arttırdı. Alınan sonuç ve sergilenen futbol herkesi memnun etti” dedi.

Geçtiğimiz hafta Sivasspor’un sahasında aldığımız bir puan ile kötü gidişi frenlediklerini kaydeden Ferah “Bu moral ile hafta sonu Oftaş’ı evimizde mağlup edeceğimize inanıyoruz. Biz futbolcularımıza da taraftarımıza da güveniyoruz. Bizi bu maçta yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 10:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?