4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Çaykur Rize'de 4 imza

Çaykur Rizespor, prensipte anlaştığı Brezilya'nın Gama takımından Rodrigo Ninja, Konyaspor'dan kaleci Özden, Zeytinburnuspor'dan kaleci Emrullah ve Galatasaray'dan kiralık aldığı Anıl ile sözleşme imzaladı.

Rize Dedeman Otel'de yapılan imza törenine Kulüp Başkanı Kadir Çakır, Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Brezilya'nın Gama takımından Rodrigo Ninja, Konyaspor'dan keleci Özden, Zeytinburnuspor'dan kaleci Emrullah ve Galatasaray'dan kiralık aldığı Anıl ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Başkan Çakır, yeni transferlerin takıma güç katacağını belirterek, "Ara transferde eksiklerimizi giderdik. 2'si kaleci 4 oyuncuyu renklerimize kattık. Kaleci Özden milli takıma kadar yükselmiş başarılı bir kaleci. Emrullah'da genç bir yetenek. 19 yaşında olan Anıl'ı ise sezon sonuna kadar kiraladık. Önümüzdeki sezon Anıl'ı bonservisi ile birlikte alacağız. Ninja ise Gama'dan geldi. Yetenekli bir oyuncu. Diğer Brezilyalı Denis'in dizinde bir problem olduğundan sözleşme imzalamadık" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 15:52:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?